President Messiah Hallberg öppnade aftonen med att glatt hälsa alla välkomna.

HANK HAVOC- DON KALIF:
I Matchen mellan Hank Havoc och Don Kalif om de unifierade STHLM/GBG bältena gjorde Hank Havoc en Flying Headbutt rakt i Don Kalifs väntande stol. De slogs båda ut av den oerhörda kraften vilket ledde till en DUBBEL-COUNTOUT och det faktum att ingen stod som vinnare! Vi är ledsna för det inträffade och utlovar en ännu hårdare retur så snart det är möjligt.

JENNY SJÖDIN vs. ANDERSON:
I den stenhårda matchen mellan Jenny Sjödin & Anderson vann Jenny Sjödin på sin kvicka smarthet med en plötslig schoolboy-pinfall. Efter matchen misshandlades hon på Presidentens order av Pimpking, Conny Mejsel, Don Kalif, Anderson, Teenwolf och Steinbolt. Dessa skall hon nu möta i en av President Messiah nyannonserad match i maj: en 7-MAN GAUNTLET MATCH där hon kommer möta dem alla en efter en. 7 mot en, är det orättvist eller ger Jennys otroliga fysik henne ett övertag mot dem?

STEINBOLT- AGUILA ROJA:
Steinbolt vann på pinfall efter att presidenten lagt sig i och sedan slutade det på samma obehagliga sätt som vanligt då Steinbolt är med: Med misshandel, efterslängar och brutalitet då Steinbolt efter matchen bakifrån hoppar på sina motståndare och krossar dem. Steinbolt är inte bara en dålig förlorare, han är en dålig vinnare också.

MANIMAL & TEEN WOLF vs. BAD BUDDAH & JJ STYLES:
I kvällens märkligaste match (och det säger mycket) sågs Tagteam partnerna Teen Wolf & Manimal tappa det helt och flyga på varandra: inte bara det utan det var under perioder tre mot en då Teen Wolf  på grund av sitt hat mot det lilla djuret sågs gå över till motståndarlaget flera gånger. Manimal & Teen Wolf , med eller utan Manimal kan sägas ha vunnit matchen i vad som närmast kan kallas en pyrrhus-gordisk manimal knut. Bara President Messiah Hallberg vet vad som komma skall.
Nalle Muerte skulle säljas ut till högstbjudande fighter av Pimpking som sedan själv tog på sig rollen att slåss mot honom i en egengjord och störd prizefight. Häftpistoler, tjuvgrepp och slag i ryggen från Pimpking gjorde inte direkt resten av familjen Muerte glada som kom ut och mosade honom. Om inte Daniel Wrestling kommit ut och räddat Pimpking hade det slutat på sjukhus, eller bårhus, för honom.
CONNY MEJSEL vs. HUCKLEBERRY SINN
Conny Mejsel kom ut och smädade publiken och förlorade på pinfall efter en powerbomb till rödklädde och Huckelberry Sinn. Bild kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.