Clownen får en magsopare.


Eddie Vega vs. Manimal
Den elaka clownen visade i denna match mot publikfavoriten halvgrisen Manimal att han ej är nåt man skall vända ryggen till, ej för den endaste sekund. Matchen började med ett fulspel utan dess like då en uppenbart substanspåverkad Eddie Vega slog Manimal i huvudet med en regelvidrig flaska. Manimal kom tillbaka och fick igång en wrestling offensiv. Vega vägrade dock svara med samma mynt, dvs renhårig brottning och fokuserade istället på att försöka skada sin fysiskt starkare motståndares ben. Då Vega märkte att vanliga tekniker inte fungerade angrep han vår kära gris med ett järnrör för att sedan kasta honom på en bänk clownen placerat i ringen. Manimal såg ut att vara illa ute men lyckades sparka ut för att sedan avsluta matchen med en skyhög suplex med tillhörande pinfall.

Segrare på PINFALL MANIMAL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.