DR. SADISM vs. WRANGEL.

Lejonet från norden blev lurad på swingerskonfekten då Dr.Sadism blev utbytt av en President Messiah Hallberg på skojfriskt humör. En föga road Wrangel var tvungen att finna sig i äppelådan och den nya motståndaren. Doktorn lyckades dock få in ett skrevslag på en förvånad Wrangel innan matchen sattes igång.
Motståndaren visade sig vara ingen annan än Hisingens Judas: Conny Mejsel!

CONNY MEJSEL vs. WRANGEL

Wrangel visade sig tidigt vara ett kraftpaket av rang då han skopade upp Conny för en bodyslam efter en kort lockup.  Den erfarne Conny lät sig dock inte skrämmas utan lurade sin antagonist att tro han hade segervittring.
En misslyckad legdrop från Wrangel bytte momentum i matchen och Conny tog över matchbilden och dominerade Wrangel med markkontroll, trubbigt våld och submissionmanövrar.

Den siste karolinen var dock sin soldatheder trogen och vägrade underkasta sig den västsvenska kanaljens tortyr och tjuvgrepp.
Då Conny märkte att Wrangels ben var för starka ändrade han taktik och försökte vinna på knock. Den björnstarke Wrangel var dock med på noterna och slog honom till marken och försökte sedan avsluta matchen med en kraftfull slam.

Mejsel sparkade ut i sista sekund och efter en sekunds förvirring då Wrangel oavsiktligen sprang in i President Messiah satte han sin patenterade skruvdrajver för vinst på pinfall.

DÖDEN vs. STANISLAW

Så kom det till slut: Ondska mot godhet, katolicism mot satanism, Stanislaw mot Döden!
Tidigt i matchen försökte Stanislaw med både vigvatten och Jesus-kors att beveka den stoiske sadisten Döden. Döden visade sig vara totalt opåverkad och oförstående och till och med road av det polska tilltaget.
Döden tog efter detta kommandot i matchen och Stanislaw fick efter ett tag till en vändning som höll i sig en kortare stund.

Efter det böljade matchen fram och tillbaks i form av Running DDT´s, Bulldogs och strypningar från Döden samt Headbutts, Chops och patenterade Toot Toot-clotheslines från Stanislaw.
Stanislaw lyckades få till en sammanhängande offensiv och knocka Döden med en Polski Pow, men domaren var utslagen under vad som borde vart en räkning och vinst för Polacken. Den polske kraftmannen visade sig kunna mun mot mun och snart var domare Gordon vaken igen. Tyvärr för Stanislaw hade Döden då kommit till sans och avslutade matchen med  Bödelns Nack-Krossare.

För att strö salt i såren strypte sedan den spöklika Döden Stanislaw inför publiken med sin inte helt regelmässiga snara.

KEN MALMSTEEN vs. TNT

Matchen mellan Uppsalas explosiva TNT och Vasastans självutnämnda favoritson Ken Malmsteen höll på att aldrig bli av på grund av bråk  över Ken’s merchandise: Ken tyckte att hans T-shirts var för billiga och efter en paus, en höjning av ölpriset och tröjpriset satte matchen igång med full fart.

STHLM W färskingen TNT visade genomgående en imponerande kämpavilja, snabbhet och teknisk excellens men blev efter några blixtrande kedjebrottningsmanövrar avbruten av ett abrupt knä i magen.
På detta följde en rad plågsamma kast och nidgrepp från Malmsteen. TNT gjorde sitt bästa för att kontra sig ur och lyckades vid ett flertal tillfällen få tillbaka momentet i matchen men blev gång på gång avbruten av knän i magen, sparkar i huvudet, fingrar i ögonen och för den fullsatta publiken tråkiga domardistraktioner.

En vändning var på väg då TNT avlossade sin ”TNT-bone suplex”. Dock tog han för lång tid på sig då han från topprepet gjorde en halsbrytande Elbow Drop: Malmsteen lyckas flytta på sig och TNT fick betala notan med sin egen kropp.
Inte sen att utnyttja situationen flög Malmsteen på TNT och landar efter en utväxling en Super Kick. TNT sparkar ur på 2.

När Malmsteen efter detta blir nonchalant  lyckas TNT med en sista kraftansträngning få ur sig en dundrande Stunner som torde varit vinstgivande men den hade sådan kraft att Malmsteen flög ur ringen.

Malmsteen vaknade efter ett tag till och försökte som vanligt fly fältet men motades av publiken tillbaka mot TNT.  Malmsteen fick dock desperat ur sig två fingrar i ögonen på TNT som förblindad blev offer för Stockholmssyndromet, det blev den manövern som avslutade matchen.


TWISTED RETARD vs HARDCORE HAMPUS


I aftonens på papperet sämsta viktmässiga bokning, 50 kilo mot runt 200 kilo, visade Retard direkt att han inte var att leka med genom att kasta runt Hampus våldsamt. ”Hardcore” tvingades prova diverse olika metoder men ingenting verkade fungera på den gigantiska Twisted Retard.

Misshandeln var i full gång och Retard slog och slog på vad som verkade vara en helt försvarslös Hampus., Hampus försökte klättra på repen för att få tillräcklig kraft att knocka bjässen men med föga lycka. Trägen vinner visade sig stämma då Retard gick på en mina i form av ringhörnet. Hampus försökte med en Double Axe Handle från topprepet men Retard hann dit i tid för att stoppa den Hårdkoktes försök.

Retard lekte sedan med sin motståndare och vägrade pinna honom för att istället fortsätta misshandeln, men det höll på att straffa sig: Hampus lyckades på något sätt skaka jätten och plockade även upp honom för en body slam!

Hampus fortsatte sedan med momentum på sin sida då han fick in en så kallad Hampus-Cutter men Retard sparkade ur och kontrade med en serie kraftfulla och krossande manövrar. När väl Retard bestämde sig för att fullfölja en pin vägrade Hardcore att ge sig och sparkade på något ofattbart sätt ur!

Glädjen blev dock kortvarig då Retard svarade med ytterligare en F5 så var matchen slut.
TNT kom in i ringen för att se hur hans broder mådde men den ursinniga Retard gav även honom en F5 och lämnade arenan, fortfarande arg, fortfarande Retard.

SCANDINAVIAN SHIVA vs. EL DUARDO


Veteranen Scandinavian Shiva, som wrestlas sen 2005, ställdes mot den unge El Duardo som här gick sin andra wrestlingmatch i kvällens Main Event, bokat av President Messiah Hallberg för att lära den unge El Duardo en läxa.

Shiva gick hårt åt på den unge chilenaren som dock imponerade stort på veteranen Shiva med sitt stora hjärta och sin kämpaglöd. Trots enorma mängder stryk vägrade El Duardo att ge sig och lyckades i slutet av matchen nästan få övertaget och vinna densamma.

Detta stoppades då hans nemesis Ken Malmsteen kom in och störde, och Shiva kunde sätta sin finisher Kali´s Arrow och räkna ut den unge hetlevrade chilenaren.
Efter matchen smög sig Malmsteen även in i ringen och gav sig på den totalt slutkörde och utslagne El Duardo, något som retade gallfeber på Shiva, som gav Malmsteen en Kali´s Arrow för att sedan slänga ut honom ur ringen.
Shiva hjälpte sedan in El Duardo i ringen och berömde honom för en bra match till publikens stora jubel.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.