2 NOV KL 21.00 DROTTNINGGATAN 81
KEN MALMSTEEN vs. EL DUARDO

Ken har spottat på honom, misshandlat honom efter hans match mot Shiva, strypt honom, low-blowat honom när domaren ”såg åt andra hållet” och smädat honom i rikspressen men nu skall El Duardo hämnas i en STREET FIGHT som han själv krävt få.

PT & TRYM vs. DÖDEN

PT’s träningskandidat Trym skall efter att han gick upp i ringen och hade en dryckestävling med Stanislaw straffas. PT har kollat med presidenten och Trym skall i sin första match möta den obesegrade mördaren Döden. PT kommer finnas vid hans ringhörna för att rådge honom. Hoppas vi.

”HARDCORE” HAMPUS & TNT vs. TWISTED RETARD

Efter att Twiisted Retard mosat Hampus OCH TNT på Retard returns skall de nu få sin revansch. Frågan är om bröderna kommer kunna rå på det sadistiska kretinberget ens fast de är två mot en i denna HANDICAP MATCH.

SECOND MAINEVENT!:
Wrangel vs.President Messiah Hallberg & Dr.Sadism

Presidenten skall möta Wrangel i en match. Detta efter att Wrangel av misstag råkade springa in i Messiah på Retard Returns som i sin tur ledde till att Messiah & Steinbolt misshandlade Wranngel på Slödderslakt. Nu har El Presidente vänt sig till Dr. Sadism för råd i fråga om regler i matchen. Den gode doktorn har rekommenderat att han själv skall vara med plus att det skall vara en ”HAND TIED BEHIND THE BACK ”TAG TEAM” MATCH. Och det är citationstecken på tag team då Wrangel inte har nån partner, och det är HAN som skall ha handen bunden bakom ryggen.


TACK TILL ME FLYTT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.