TNT & ”Hardcore” Hampus vs. Carl M Sundevall & Conny Mejsel
När Uppsalas omaka brödrapar ”Hardcore” Hampus och TNT klev upp i ringen med Conny Mejsel och Carl M Sundevall såg det ut som att Herr Sundevall själv valt att börja matchen i ringen. Så var givetvis inte fallet då Sundevall genast kallade på sin livvakt så fort TNT visat minsta antydan till offensiv. Livvakten visade prov på styrka då han slungade TNT i mattan med en rungande bodyslam, men detta visade sig sedan vara ett fall av mer muskler än hjärna då TNT och ”Hardcore” Hampus snabbt överlistade honom och var nära på att skapa rubriker med den snabbaste vinsten i STHLM Wrestlings historia efter en Hampus-Cutter.  Här ansåg Conny att livvakten gjort sitt för denna match och valde att personligen slänga ut honom och ta saken i egna händer.
Conny visade sin tekniska expertis men TNT hade inga problem att följa veteranen grepp för grepp i en jämn kamp. När ”Hardcore” Hampus sedan kom in blev dock storleksskillnaden för stor och Conny kunde enkelt bryta ned honom på marken. Även Sundevall fick chansen att visa upp sin skicklighet i ringen med några sparkar på en liggandes Hampus. Det Conny dock inte hade räknat med var Hampus förmåga ta stryk, bortse från sitt eget bästa och aldrig ge upp. Detta visade han tydligt när han slängde sig över Conny som ställt sig mellan dom två bröderna för att nå TNT som bara stått och kokat vid repen redo att explodera.
Nu fick Mejsel känna på den explosivitet som TNT är känd för. Efter en lyckad Flying Elbowdrop från topprepet plockade han upp Conny för att låta Hampus sätta sin Double Axe Handle, men Hampus missade och träffade TNT istället efter list från Mejsel. Carl M Sundevall ansåg att det var dags att göra processen kort och visade tecken på att han och Conny kanske inte är ”de fattigaste djävlarna i det här landet” när han mutade domaren att titta bort. Så beordrade han sin hunsade livvakt att ge sig på Hampus med en stol. Allt gick dock ej enligt planerna då livvakten, som uppenbarligen fått nog av Herr Sundevall, drog stolen i huvudet på honom istället. När Conny sedan lyfte Hampus i en Gorillapress krävdes det inte mycket av TNT för att överlista honom med en spark i bröstet på Conny som fick Hampus över sig och förvånad kunde ligga och höra domaren räkna till tre.

Döden vs. Aguila Roja
Aguila Roja utmanövrerade Döden med sin enorma kvickhet tidigt i matchen och fick in en snap suplex med efterföljande pin försök. Döden sparkade dock snabbt ur och kontrade genom att bearbeta luchadorens arm på olika men sadistiska vis. Efter att Döden levererat sin running hellhound från ringhörnan i kraniet en gång på Aguila försökte han upprepa manövern, men mexikanen kontrade och fick in en wheelbarrow-bulldog! Efter en stiff chop från Aguila återtog Döden än en gång kontrollen över matchen och lekte med den mörbultade Aguila Roja som ett rovdjur leker med sitt byte. Döden lämnade därpå ringen för att hämta en soptunna, men tvingades släppa den efter en hetsig diskussion med domaren.

Aguila vände istället matchen och sänkte Döden med först en yakuza-kick i ringhörnan och sedan en spektakulär super hurricanrana som släckte Döden en bra stund. I ett oväntat utfall dropkickade Aguila soptunnan så den flög rakt på den redan knockade Döden. När Aguila plockade upp Döden för att avsluta matchen lyckades Döden peta den Röde Örnen rakt i ögonen och utförde snabbt den förödande Giljotinen, men luchadoren lyckades ändå sparka ut. Döden följde direkt upp med en krossande DDT, men Aguila lyckades sparka ur ytterligare en gång. Frustrerad hämtade Döden snaran utanför ringen i en av domaren obevakad stund. Dock gick han rakt in i Aguila Rojas finisher. När Aguila gjorde sig redo att pinna Döden upptäckte han att snaran fortfarande satt kring hans hals varpå domaren ingrep för att förklara att man inte får ha tillhyggen. Medans de två stod och diskuterade reste sig Döden från graven och applicerade sin Hangmans neck breaker på den oanande mexikanen för att sedan vinna på en three count!
Stanislaws Glorious Vodka Drinking Contest 
Stanislav kom in och sa något på obegriplig polska om honom och PT men då publiken självklart inte fattade någonting av detta gick polens nationalhjälte över till engelskt vokabulär och ropade: BRING IN THE VODKA . När väl vodkan kom till på bordet så fick han veta att PT gömt sig på andra sidan havet i USA. Hans hjärntvättade lärling Trym bestämde sig dock för att ta den vakanta dryckesplatsen. Trym som mest av allt älskar öl och hårdrock plågade sig igenom vodka-shotsen och kom ända fram till shot nr 9 innan han blev tvungen att vika sig för Stanislaws rasande alkoholism. Polacken vet ej ens skillnaden på vatten och hembränt. Ett fyllehandgemäng tog så plats då Trym slog ner Stanislaw bakifrån. Aftonen slutade dock med förbrödring och gamman mellan de nyfunna CH3CH2OH-bröderna.

Scandinavian Shiva vs. Ken Malmsteen

Hatmatchen mellan vasastans Ken Malmsteen och österlandets Scandinavian Shiva, där El Duardo smög sin in bland publiken för att se sin ärkerival få stryk av den rutinerade Scandinavian Shiva, började med att Malmsteen försökte kontrollera Shiva med låsningar och andra nonchalanta manövrar. Malmsteen blev dock övermodig och när Shiva tröttnade på Malmsteens fasoner så hamnade han snabbt under våldsam attack i hörnet. Här visade Scandinavian Shiva sin matchrutin när han kontrollerade Malmsteen och även om Shiva mest verkade ute efter att plåga Malmsteen (till publikens stora bifall) så hade han full kontroll på matchen fram tills att Vasastans “Stolthet”, i neslig desperation, får ur sig en spark i mandomen på Shiva. På detta följde Malmsteens vanliga nednötningstekniker, suplexes och abdominal stretches men Shiva lyckades glida ur back-suplex-försöket och kontrade med en samoan drop. Shiva, som efter attacken mot hans reproduktionsförmåga blev ordentligt förbannad, kastade ut Malmsteen ur ringen och upp på catwalken som prydde arenan och fortsatte med att kasta Malmsteen in i strip-stolparna och plågade honom med en Boston Crab.

 När Shiva sedan bestämde sig för att dra in Malmsteen i ringen igen lyckades Ken än en gång få in en spark under bältet samt en ”Vasaspark” i ansiktet på en lidande Shiva. Malmsteen försökte sedan kapitalisera på sin uselhet med en rad större manövrar, men när han försökte sig på Stockholmssyndromet lyckades Shiva komma tillbaka än en gång. Detta gjorde Malmsteen så osäker på sin förmodade vinst att han bestämde sig för att fly fältet, men Shiva lyckades fånga in den flyende fegisen som motvilligt blev släpad tillbaka in i arenan. I tumultet som uppstod försökte Malmsteen än en gång ta den enkla men fega vägen ut och petade Shiva i ögonen, varpå han lyckades få in Stockholmssyndromet. För långsam med pinnen blev det bara en två-räkning. Malmsteen såg desperat ut när han försökte upprepa finishern men Shiva gled ur och svarade med en rungande sit-down faceplant: 1 … 2 … kick out. Shiva drog nu upp en helt stekt Malmsteen och slängde ner honom i backen med en Kali’s Arrow, men Shiva avbröt tre-räkningen själv för att fortsätta plågandet av Malmsteen med en Swanton Bomb. Nu var matchen slut tycktes det. Då Shiva kopplade in ytterligare en Kali’s Arrow vesslade sig Malmsteen ur ut till ringhörnan och, om det var ett genidrag eller riktigt lågt låter vi vara osagt, SPOTTADE El Duardo i ansiktet så att han på reflex slog till Malmsteen i ansiktet. Detta ledde snabbt till vinst på DQ. Efter en kort stund av förvirring gick det upp för alla vad som precis hade hänt, och domaren lyfte en tämligen misshandlad Malmsteen’s arm utanför ringen.

Wrangel vs. Steinbolt, Gästdomare Messiah Hallberg
Sieg Wrangel?

Frågan som alla ställde sig innan matchen var ju om Messiah Hallberg skulle döma matchen rättvist och det visade ju sig vara så att det var icke fallet. Nesan började tidigt då Messiah bytt ut Wrangels utlovade fanbärare i karolineruniform mot en mer nutida och högerliknande dito. Ett practical joke från presidenten, kan tyckas, eller en överlagd handling för att få bort publiken från Wrangels sida?

Matchen började sedemera med kraftig offensiv från det österrikiska åskmolnet under flera minuter tills Wrangel lyckades få in en smäll med sitt egna kranie rakt på bjässens käkspets. Efter en intensiv kraftmätning in till ringhörnan som bröts upp av Messiah åkte så Wrangel på en högerkrok från Steinbolt som ledde tillbaka till en kraftfull österrikisk offensiv. Efter att ha blivit tillplattad i ytterligare några minuter bytte Wrangel taktik och gav sig på ett armlås som Steinbolt via rope break lyckades bryta. Wrangel tycktes sedan vänta ut nästa offensiv från muskel-monstret och applicerade en Crucifix pin på honom men fick bara en hård spark i squama frontalis som tack för besväret. Efter bodyslams och några clotheslines in i ringhörnan lyckades Wrangel vända situationen med ett knä i magen, en suplex och en legdrop som tycktes få bjässen mot repen med chans på fall. Nåt som saboterades av en riktigt långsam räkning från presidenten. Lowblows, ropechokes och andra mindre regelenliga tekniker följde på en redan uppmjukad Wrangel.
Denna dominans ledde i sin tur till en Stein-slam, Steinroller och en Steinsplash som Wrangel lyckades kontra med ett knä i magen. Han plockade sedan upp den Österikiske Antagonisten och gjorde en Carolus Rex slam på honom, men Messiah var åter mycket långsam i sin räkning, och hjälpte handgripligen Steinbolt upp med axeln, något som anfäktade Wrangel så till den milda grad att han reste sig och tog tag om kragen på den självutnämnde domaren. Efter en ordväxling anföll så både domare och Steinbolt Wrangel och den svenske soldaten fick ta emot både slag och chairshots från de båda kumpanerna. 

Efter att Wrangel så var mosad tillkännagav Messiah, iförd Wrangels egna rock, sina planer på hans nästa steg mot Wrangel: En Hand Tied Behind The Back ”Tag Team” Match där det bara är Presidenten som har ett ”team” i form av Dr. Sadism och där Messiah själv skall ge sig på att wrestla.

El Duardo vs. Don Kalif

Matchen började med att ”Mästaren” kom in i röda stringkalsonger och tog på sig matchkläderna till den kvinnliga delen i publikens förtjusning. 
Vissa buanden hördes med så kanske överskattar den italienske hingsten sin dragningskraft på det täcka könet. Det har dock aldrig stoppat det enorma ego vi lärt oss känna som Don Kalif. Matchen mellan den gamle räven och ynglingen började med en stor svidande offensiv från Italienaren  där El Duardo fann sig kastad mellan alla ringhörnorna och mosad av flera hårda smällar. Detta ledde till att publiken skanderade ”Chile”, ”Chile”, ”Chile” till Don Kalifs stora förtret. På-eldad av publikens stöd för Chilenaren pressade Don Kalif på med slag och sparkar och ett försök till kontring i form av en irish whip slog DK snabbt ur hågen på ungdomen och publiken.
Men så lyckades då El Duardo komma in i matchen med en kontring följd av en spinning calf kick, två suplex och hela tre clotheslines. Avskräckt gav sig Don Kalif hän åt sina gamla meriter: att fly fältet. Efter att ha pekat finger, munhuggits med fotografer tillika publik lyckades Don Kalif genom att använda repen till sin fördel ta sig in i ringen med en offensiv i bagaget. Med chops, slag i kranium och mage och åter chops höll Don Kalif El Duardo nere innan han försökte sig på en suplex som kontrades av El Duardo med hårda knän i magen och en spinning DDT följd av en Enziguri. Därpå plockade El Duardo upp Don Kalifs bälte som för att markera att hans dagar som mästare är räknade. Detta togs det inte lätt på från Don men något kraftlös orkade han sig bara på en schoolboy som lätt sparkades ur. Istället kopplade El Duardo ytterligare greppet om situationen och anföll med en serie slag och en dubbel legdrop till pin. Efter urspark hamnade de båda kombattanterna i ringhörnan där Miss Veronica påpassligt petade El Duardo i ögonen. Efter detta kastade Don Kalif in Duardo in i domaren som åkte i canvasen med en mäktig Flair Flop. Med en utslagen domare visade mästaren sitt rätta jag och stjärthalvor, stolar, strippstångar  och champagneflaskor kom i spel i den oheliga Don Kalifiska allians vi har sett förut,  innan han slutligen pinnade den blödande chilenaren som aldrig riktigt kom tillbaka i matchen trots domarens tillfrisknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.