Trym & PT vs. Döden.Det var dags för ringdebut i form av PT’s följeslagare Trym. Trym som under Slödderslakt galan tog plats och tom drack sprit så mycket att PT nu bestämt sig för att bestraffa honom med en match mot den obesegrade Döden.Foley-kopian Trym visade sig direkt vara en stark man som utan problem efter clinch hystade iväg den något mer sylfidiske Döden, till Dödens stora förvåning. En snabblärd döden gjorde inte om misstaget utan fintade rockern med en känga i kaggen följt av hårda smällar in i ringhörnan. En whip in i andra ringhörnan kom som ett brev på posten med efterföljande clothesline och running hellhound. Sedan trodde döden saken var biff för han följde detta med en dundrande supplex och pin till ett. Trym tacklade sedan ned Döden och försökte sig förgäves på en pin, med PT ivrigt påhejande att han ska ta ett anklelock. Goda råd visade det sig vara då Döden en kort sekund såg ut att vilja tappa ut, men ändrade sig snart och kängade den gode hårdrockaren i tinningen.
En förbannad Döden med något inkongruent framfart plöjdes därefter ner av Trym hela två gånger med massiva clotheslines. Men ack ock ve! PT’s stenhårda löp och fys träning strax innan galan visade sig ha tagit ut sin rätt, på fel sätt, då lubbandet tog andan ur den headbangande kaktuskopian under så lång tid att Döden hann resa sig ur sin grav samt låsa sin avslutningsmanöver på Trym. En Trym i skräck kontrade snabbt, till allas förvåning och jubel, med sin egna Trymmer Slam och pinnade Döden till två! 

Sedan placerade han ut Döden för en Splash och tog fart mot repen men blev FÄLLD AV PT! En sällan skådad neslighet. Uppenbarligen blev det förmycket för träningsfreaket att se sin lakej vinna, så hans stora ego datte käppar i hjulen för hans förtrogna lärling. Detta var en stor chock för alla! I förvirringen måttade Döden ytterligare en känga mot Trym som han trots att han stod i PT hårtorken lyckades infånga, dock till allas förtret ledde detta bara till en Enziguri i Tryms bakhjärna. På detta följde en lång utdragen misshandel på den gryende wrestler-rockern. En sista offensiv slog fel efter att Trym Irishwhippat in döden i ringhörnan bara för att flytta sig ur den efterföljande splashen så att Trym bara fick käka ringhörnans stål. Efter det vara sagan och debuten all då Döden från topprepet får in en Tornado DDT som sänkte Trym för gott. Efter en Dödens Nackkrossare på den försvarslöse vinner så Samaels Sekundant på tre, med en klöve förnedrande applicerad på Tryms bröst.

Hardcore Hampus & TNT vs. Twisted RetardTwisted Retard visade ganska tidigt i matchen fördelen i antal inte hade någon betydelse. Retard gick in med överlägsen längd, vikt och styrka och TNT och Hampus fick jobba hårt för att komma tillbaka och överlista honom med teknik, finess och samarbete. Dock var det bara en tidsfråga innan Retard fick övertaget och började plåga bröderna med klubbliknande slag, benkrossande skallningar och stenhårda kast i den oförlåtande canvasen. Det såg inte ljust ut för bröderna vars veka försök att ta sig tillbaka inte såg ut att beröra Twisted Retard alls. Men just när slutet såg ut att vara nära så lyckades Hardcore Hampus oväntat använda Retards kraft emot honom när han flyttade sig och lät Retard slungas med full fart in i ringhörnan. I tumultet som följde slängdes TNT ur ringen med Retard i släptåg. Och när Hampus missade Retard med en suicide dive och träffade TNT istället så tog Retard ytterligare en vända i publiken med bröderna. Så vände det och Hampus lyckades lura en rasande Retard rakt in i en explosiv spine buster från TNT. Bröderna tycktes åter ha koll på läget och bjöd Retard på en rad manövrar som en double suplex, double axe handle och en flying elbowdrop.

När TNT valde att försöka avsluta matchen med sin stunner var det dock fortfarande liv i bjässen som svarade med en rungande Black Hole Slam. Men med Hampus ur fokus gick han rakt in i en Hampuscutter, som för ovanlighetens skull hittade rätt. Här vore en vanlig match slut men Twisted Retard är ingen vanlig motståndare. Och när Hampus försökte sig på ännu en Hampuscutter kontrade Retard med en brutal F5 på Hampus som krossades och flög som en vante. Retard var nu fast bestämd på att inte bara avsluta matchen, utan även Uppsaladuons karriärer med en Splash från ringhörnan på dem båda. Men TNT och Hardcore Hampus lyckades flytta sig i sista sekund och när jätten nästan knockat sig själv i mattan bjöd bröderna honom på en kombination av en Stunner och en Hampuscutter och lyckades till slut vinna matchen.Lyckan varade dock inte länge för den rasanden Retard valde att attackera bröderna efter matchen, binda fast TNT i repen och plåga Hampus framför honom. När Retard väl lämnat ringen kunde TNT komma loss och fick hjälpa Hampus att bäras ur arenan. En repris på vad som utspelades på Retard Returns.

PT- INVITATIONAL
Ja, vad kan man säga. Utdragen misshandel mot försvarslös nybörjare.


President Messiah Hallberg & Dr. Sadism vs. Wrangel


Det fanns ingen tvekan kring för vem publikens hjärtan slog under detta kvällens, enligt Messiah Hallberg,  andra mainevent. I aftonens och kanske historiens mest orättvisa matchstipulering möttes Wrangel, Dr. Sadism och Messiah Hallberg i en -Hand Tied Behind the Back ”Tag Team” Match. Tag Team i citationstecken då det bara var Messiah som hade en tag team partner i Dr. Sadism. Matchen började med att Messiah bad domaren dubbelkolla att knuten bakom ryggen satt ordentligt och delade i sambandet ut en rungande örfil som spräckte trumhinnan på karolinen. På detta följde en snabb och feg intaggning av den kåt-drypande doktorn som snabbt slingrade ut ur ringen efter att ha ställts inför det faktum att han hade en rosenrasande  fältmarskalk framför sig. Messiah sökte rädda situationen för att få in delinkventen i matchen men Wrangel hann före och satte igång en enhandad knytnävsbuffe med all inclusive huvud-mot-ringen kross på Doktorn. Det såg ljust ut men skulle snart vända. I ringen igen mjukade Wrangel upp honom med slag varvade med legdrops och en sidewalk slam innan wrangel plockade upp honom för en chokeslam. Denna avbröts dock av en neslig president Messiah med en  pungkross bakifrån som följdes upp av piskrapp, smädanden och andra skamgrepp. Därpå var Doktorn vid sina sinnens ofulla bruk igen och kunde fortsätta offensiven med strypningar, stomps, skallningar och sadism. En överlycklig Messiah Hallberg såg till att rusa in och avbryta varje försök till forcering av hjälten, något publiken verkligen inte gillade.


Till slut lyckades dock Wrangel sänka Dr. Sadism med en rallarsving av guds nåde. Ett slag som sedan visade sig ha brutit handen på honom, detta stoppade inte honom från att avsluta matchen. Med Doktorn tillfälligt utslagen jagade Wrangel en undflyende president genom bänkraderna och upp på läktarna tills Sadism klippte in och avbröt jakten med Wrangels egna flagga som tillhygge. Efter att ha standar-behandlat soldaten med strypningar och slag blev så Wrangel inkastad i ringen, nu rejält uppmjukad och utslagen. Detta gjorde att Messiah kände att han nu vågade ge sig in härnadens blodiga lek på allvar. Nu visade det sig vara en pigg och alert President som dök upp. Rena tortyrstunden följde med chops, elbowdrops(!), sparkar, slag, stomps och en oväntad men plågsam sharpshooter. Tydligen hade doktorn utbildat presidenten.Inte tillräckligt för Wrangel sparkade ur och Presidenten flög. Efter ytterligare stryk från Sadism och en elbowdrop (!!) från mellersta repet från presidenten som Wrangel lyckades akta sig från så utbröt ett virrvarr av stryptag och piskrapp som Wrangel till stor del lyckades värja sig från. Så fick han tag på Sadism och all uppdämd vrede resulterade i en enorm chokeslam varpå Wrangel pinnade Sadism till Presidentens stora chock och förfäran. Därpå flydde Messiah kvickt som en vessla och Wrangel emottog publikens jubel.KEN MALMSTEEN vs. EL DUARDO

Kvällens huvudmatch mellan Svea rikes divigaste wrestler Ken Malmsteen och Underbarnet från Anderna: El Duardo blev precis vad som stod på affischerna: En Streetfight!
Efter snart ett halvårs smädande och tjuvnyp skulle de så mötas de båda.El Duardo tog tidigt kommandot med en snabb takedown, Malmsteen verkade inte helt med på noterna i början och flydde snabbt ringen när El Duardo hällde in delar av inredningen i ringen. Detta gav Malmsteen lite utrymme, som han snabbt utnyttjade genom att helt sonika dra en soptunnan i huvudet på den unga luchadoren.


Ombytta roller i sophanteringen.

På detta följde en rad tyngre manövrar och strypningar från Malmsteen som verkade fokuserad på att nöta ner El Duardos motståndsvilja genom att bryta ryggen på honom, men när han tog sig tid att hämta en stol för att fortsätta pryglingen så kontrade El Duardo med en Enzugiri som knockade Malmsteen till golvet. Efter att El Duardo sedan utsatt Malmsteen för en egen back breaker bestämde sig den självutnämde innerstads-jesus’en återigen för att fly fältet, men den här gången jagades han snabbt upp av den kvicke chilenaren som istället puttade in Malmsteen i ringen, placerade honom i hörnet med en soptunna som snuttefilt och sedan drop kickade soptunnan rakt in i Kens fula tryne. 


El Duardo fortsatte sedan sin offensiv med en trippel-suplex, OLE!, men Ken fick tag på soptunnan och fick in en smäll i kraniet på El Duardo följt av en ”Vasaspark” och en två-räkning. Efter detta ville Malmsteen plåga den trotsiga El Duardo utanför ringen och inledde med ett leg drop mot ring-kanten för att sedan låsa fast El Duardo i en stolpen med ett par handbojor. Helt övertygad om att segern nu var klar bestämde sig Malmsteen efter en stund för att sparka den fjättrade chilenaren i huvudet men El Duardo lyckades i sista sekund slita sönder handfängseln och en synbart överraskad Malmsteen fick smaka ring-kant. El Duardo ville sedan avsluta matchen i ringen med en RKO, men fick bara en två-räkning. När han sedan släpade upp Malmsteen från mattan svarade denne med ett desperat skrev-slag och en rollup (där han dessutom tog ett rejält tag i motståndarens klädsel för att få extra hävstångseffekt), men El Duardo var med på noterna och det blev bara två. 

På detta följde en stunds misshandel där Malmsteen upprepade gånger slog en liggande El Duardo med en stol, men när Ken närmade sig för att plocka upp El Duardo lyckades denne på något sätt åkalla andarna från anderna och satte Malmsteen i en submission-manöver mitt i ringen. 

Vinnare på tap-out: El Duardo.Malsteen visade efter matchen sin sportslighet genom att ”Vasasparka” en oskyldig åskådare vid ringside.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.