Santa Slaughter RECAPS. Foton av Lisa Mattisson, Fredrik Streiffert och Ole Elfenkämper (Sv/v)

Det första man bör adressera är det faktum att forne presidenten Messiah Hallberg blev utkastad ur sitt eget förbund och från sin egna gala, efter att Dramatens Nils Poletti lurat av honom en namnteckning på en överlåtelse. Hur detta gått till eller hur lagenligt det varit får vi se. Men ex-presidenten ryktas ha tagit in advokater.WRANGEL vs. PRESIDENTENS SURPRIS.

Wrangel gjorde bejublad entré men blev abrupt avbruten av presidenten som presenterade den okända utmanaren. Denna visade sig vara  ett tag-team vid namn THE KILLER HORNETS, som bestod av två minderåriga hiphoppare. Wrangel blev minst sagt förbaskad och påpekade för domaren att han inte hade för avsikt att slåss mot barn varpå ett av just dessa gav soldaten ett nesligt pungslag bakifrån. Den andra gjorde raskt en dropkick rakt i krigarens håriga bringa. Wrangel var dock snart på benen med de två glinen cirkulerande kring sig. De utdelade sparkar och bett bland annat i Wrangels hyttande pekfinger. En av Hornets klättrade sen upp i ringhörnan och kastade sig ut i en cross body mot den mer än dubbelt så store kämpen. Wrangel fångade dock upp Hymenopteran på ena axeln varpå den andre i dödsförakt kastade sig samma väg och blev infångad på den andra. Den gode Wrangel lade därefter ner dem båda på mattan och ropade på medicus, livrädd att ha skadat dem. Domaren räknade sedan ut ynglingarna men Wrangel vägrade låta sin arm resas av domaren och lämnade ringen i vredesmod.

Vinnare på pinfall: Wrangel

MANIMAL vs DÖDEN
Så var så det dags för kampsvinet Manimal att ta sig an fribrottningens anti-krist, Döden. Grisen tog tidigt kommandot i matchen och låste fast den likstele Döden. Han lyckades ta sig loss med en spark mot trynet, men Manimal var på honom igen och skickade in Döden i ringhörnan och kom flygande genom luften med en enorm splash! Döden hade dock lyckats återfå fattningen och lyckades i sista sekund kontra med en back elbow och plockade upp kultingen för en rungande body slam som gav 1 i räkning. Kommandot i matchen böljade fram och tillbaka där Manimal mörbultade Döden med en cannon ball splash i ringhörnan, en blue thunder power bomb, en krossande alabama slam och den förödande White Noise Slam, medan Döden svarade med en running hellhound, en running DDT och en Rigor Mortis Leg Drop. Efter Manimals sista offensiv såg det mörkt ut för Döden och grisen skulle precis koppla ett nytt grepp på djävulens emissarie när denna i ett obevakat ögonblick lyckades riva de små plirande grisögonen! Manimal famlade i blindo och var plötsligt ett lätt offer för Döden, som efter en spark i magen kopplade och levererade Dödens Nackkrossare för en slutgiltig seger i en match som var lika kort som den var hård och intensiv. Döden står fortfarande som den enda obesegrade brottaren i Sthlm Wrestling.


Vinnare på pinfall: Döden

TNT vs. TWISTED RETARD

TNT hade tränat länge och hårt inför matchen mot Twisted Retard och han var ute efter hämnd för vad Retard gjort mot TNTs bror Hardcore Hampus på Sadism Rules. Något som resulterat i att Hampus legat på sjukhus i flera veckor. Detta stoppade dock inte Hardcore Hampus från att följa TNT till ringen i rullstol för att stötta sin bror. När klockan ringde försökte sig Twisted Retard på ett fult slag på TNT som endast retade upp Uppsalasonen som explosivt slängde sig över Retard. I det tidiga skedet av matchen var det TNT som försökte få jätten på fall. Men trots TNTs hårda träning så var storleksskillnaden helt enkelt för stor. Dock så fick han för en kort stund ner bjässen med en stenhård dropkick men den verkade endast reta upp Twisted Retard då denna direkt hämnades på TNT och slängde honom med bakhuvudet i mattan. Efter detta var det Retard som dominerade matchen med sin storlek och styrka och gick väldigt hårt på TNTs oskyddade huvud. Han dunkade det i canvasen, i ringhörnen och i sin egen knytnäve. När TNT flög ur ringen tog även Retard kontakt med den skadade Hardcore Hampus som även han åkte på några smällar. Twisted Retard tog TNT på en resa genom publiken och slängde honom som en vante när han kastade in honom i flertalet väggar runt arenan. Men när de båda kämparna återvände till ringen och Retard lagt tillräckligt med fokus på Hardcore Hampus för att TNT skulle vakna till så vände TNT på det hela och Twisted Retard gick rakt in i en explosiv spinebuster som dånade över hela arenan till publikens jubel. Sedan visade TNT resultatet av sin hårda träning när han lyfte jätten i en bodyslam. TNT såg ut att ha läget under kontroll tills Retard knockade honom med ett knä rakt i ansiktet följt av en förödande Black Hole Slam och en F5. Här kunde Twisted Retard troligtvis ha avslutat matchen men den mentalt sjuka bjässen ville se mer lidande då han band fast TNT i repen likt scenerna från Sadism Rules. Han gick därefter ut och hämtade Hardcore Hampus för att åter en gång plåga honom inför sin bror. Retard glömde dock bort Hardcore Hampus förmåga att bortse från sitt eget bästa, vilket Retard fick känna på i form av en brutal HampusCutter som lämnade både Hampus och Retard i plågor. När domare Gordon Dudley sedan lyckades hjälpa TNT loss från repen kunde han sätta en Flying Elbow Drop rätt i det känslolösa hjärtat på Twisted Retard. Det tog det två Stunners från TNT för att få Retard på fall men det var tillräckligt för att ta hem segern åt TNT.


Vinnare på pinfall: TNT

PT’s INVITATIONAL 
För andra galan i rad skulle så en ur publiken få chansen att försöka täppa till truten på PT. Denna gala var det en klart stadigare medlem ur publiken som blivit utvald bland alla de som anmält sitt intresse.
PT blev snöpligt omkullkastad av den klart större motståndaren, även head lock och tackling misslyckades innan PT använde sin ”list” och fick omkull sin motståndare på en single leg takedown.
Efter detta var det bearbetning av knä och fotled fram tills att PT bestämde sig för att avsluta sin motståndare med sitt fruktade ankle lock.
Vinnare på tapout: PT
Stanislaw vs Ken Malmsteen
Sveriges starkaste polack Stanislaw återvände så äntligen till STHLM Wrestlings ring, hans motstånd för kvällen: Ken Malmsteen. Det visade sig tidigt i matchen att Stanislaw legat i hårdträning (och då pratar vi inte hans normala träning bestående av att lyfta vodkaflaskor) när han utmanövrerade Malmsteen med ett par kvicka ”polish” armdrags och en patenterad ”toot toot” clothesline som skickade en överraskad Ken över topprepet. Ken verkade inte ha någon direkt önskan att återvända till ringen efter detta men Stanislaw erbjöd eskort och såg till att den vitklädde slemproppen fick smaka på lite chops i ena ringhörnan.
När sedan Stanislaw gav sig på ytterligare en ”toot toot” lyckades Malmsteen glida undan och svara med kvällens första klack på lurarna följt av en backbreaker som vände momentet till hans fördel. Som brukligt kontrollerade därefter Malmsteen matchen med sina vanliga nidgrepp, knän, armbågar och sparkar mot överkropp samt huvud. När Malmsteen sedan försökte sig på sin första ”vasaspark” så visade Stanislaw än en gång att han scoutat sitt motstånd och fångade helt sonika upp Herr Malmsteens fot och utdelade en headbutt to the chest !
Glädjen blev dock kortvarig, Ken svarade med en enzugiri och de båda kombattanterna var tvungna att återhämta sig i mitten av ringen.
När de sedan kommit på fötter rushade Malmsteen mot Stanislaw och blev slängd över topprepet, men när Stanislaw skulle utnyttja sin kvickhet blev han mottagen av en feg tumme i ögat. På detta följde ett par försök av Malmsteen att få polacken på fall och de båda kämparna rullade runt i ringen medans domaren febrilt försökte hänga med. Efter en stunds action fram och tillbaks lyckades Stanislaw få Malmsteen precis dit han ville: ”polski pow” följt av ”the polish roll” submission, en mycket plågsam manöver som vanligtvis resulterar i minskad fertilitet. Ken tog sig ur detta med ”hjälp” av domaren och slank ut ur ringen.
På detta följde några minuters kamp utanför ringen där Ken, efter att ha lurat domaren att titta bort, drog fram en skruvmejsel ur ena stöveln och tryckte in den i polackens spritförstärkta kranie. Stanislaw lyckades sedan trots några minuters sadistisk misshandel kämpa sig in i ringen och genom att undvika ytterligare ett försök till ”vasaspark” få in en ”blueberry picker” men han orkade inte få in den som han hade önskat och Ken kunde slinka sig ur i sista sekunden. Stanislaw bestämde sig sedan för att sätta upp Ken på topprepet men tackades för insatsen med ytterligare en tumme i ögat och den här gången satt ”vasasparken” där den skulle: 1 2…. kick out!
Stanislaw fick sedan en till chans att ta hem matchen när Malmsteen klagade på domarens förmåga att räkna, men rollupen fick bara 2. Ken valde sedan att spotta sin motståndare i ansiktet och kopplade sitt dubbla underhook-grepp för Stockholmssyndromet: 1 2 3 och Stanislaw fick istället trösta sig med vodka tillsammans med sina fans i publiken.
Vinnare på pinfall: Ken Malmsteen
MAINEVENT! MATCH OM EUROPATITELN!
Då var det dags för ”the grande finale”. Ett stycke Svensk Wrestling-historia skulle skrivas då Europa bältet skulle sättas på spel för första gången på Svensk mark. Titelhållaren Chaos fick äran att ta sig an Hisingen Judas Conny Mejsel för titeln och man kände att kompissnacket Conny drog tidigare kanske inte gällde längre. 


Väl inte i ringen stod Chaos gärna och poserade nonchalant innan matchen drog igång, inte bara för att reta Conny utan också den Svenska publiken. I början av matchen visade Conny tidigt framfötterna och fick ner Chaos i början. Chaos tog det säkra före det osäkra och smet ut ur ringen när han kände att han underskattat Conny på flera punkter. 


Fusk blev Chaos nya vapen och han ryggade sig inte från att använda tummar i ögonen, hårda danska skallar och strypningar för att få övertaget i matchen. Det blev en tuff kamp för Chaos då Conny inte backade för att få lite stryk och visade med sitt hjärta att han förtjänade att vinna titeln. 
Efter mycket fram och tillbaka mellan kämparna trodde Chaos han hade vinsten i sin hand när han drog fram sitt triumfkort och utförde en Big splash från toprepet mot Conny. Conny kickade ur det och ett hetsigt chopbattle drog igång mellan brottarna, även där fick Conny ett starkt övertag och bestämde sig för att slagsmålet skulle fortsätta utanför ringen. 

Utanför ringen började ett stenhårt slagsmål där bord och stolar användes till bästa förmåga. Publikens oförskylda hat regnade över Chaos som oanständiga förslag över en blondin på roms gator.Väl inne i ringen igen trodde Chaos att vinsten var hans men Conny visade att han inte var att leka med. Conny var nu riktigt förbannad och fick chansen att visa Chaos sin repertoar av  moves där han bland annat gav Chaos en saftig stövel mot nyllet.


Chaos anammade sina sista krafter och använde huvudet för att vända matchen, han försökte till och med kamma hem vinsten med en moonsoult från top repet. Inget som Conny inte kunde ro på och Göteborgaren fick snabbt tillbaks kraften att ge Chaos sin slutmanöver för att avsluta det hela. Tyvärr kom Mr PPV att blanda sig in i det hela till Chaos fördel. Det hela avslutades med en distraktion på domaren och Chaos tog chansen att smygpinna en distraherad Conny….1,2,3 och den Europeiska drömmen för hisingens judas var över lika snabbt som den började. 
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.