Den 11 maj står allt på spel för President Messiah och STHLM Wrestling!

SHOWDOWN OF THE CENTURY!Sthlm Wrestling med Messiah Hallberg i spetsen gör sig redo för den slutgiltiga striden mot dramatens nihilistiska och depraverase pretto-armada!11/5 i hjärtat av Sthlm avgörs det, vilka kommer att stå som segrare och regenter över Wrestling-sverige när allt är sagt och gjort?Sthlm Wrestling titeln står på spel när den kontroversiella mästaren Don ”Illern från Toscana” Kalif går upp i ringen mot mannen som på helt egen hand håller på att göra Wrestlingen folklig, Conny ”Kungen av Koppar och helrör” Mejsel.

We’re gonna Wrestle and it’s gonna be a good time!

Biljetterna kostar bara en hundring denna gång tack vare Binero!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.