Lou Thesz 

I ca 100 år har människor runt om i världen samlats kring, detta post-moderna spektakel kallat professionell fribrottning.
Rika moguler och entreprenörer samlar några av världens vildaste, blodtörstigaste, excentriska och mest ärelystna slagskämpar som slåss för massans underhållning likt ett gladiatorspel där vinnaren blir överröst med guld och ära medans förloraren får leva med den ultimata skammen.
Dessa bestar, många av dom mer vilda och djuriska än mänskliga får i strålkastarens ljus leva ut den extas och krigiska trans som enbart existerat i antika krigarcivilisationer och på blodiga slagfällt.
Allt medans den blodtörstiga pöbeln, fylld till bredden med depraverade sadister från hela samhällets spektrum skriker ut sina lustar och upplever känslosensationer som i vanligt vis ligger dolda djupt nere i den mörkaste och kargaste delen av det mänskliga psyket, där varken Freud eller Jung har vågat färdas.

Så välkomna till en värld där ära och respekt fortfarande är av betydelse, där det goda utkämpar en aldrig sviktande kamp mot ondskan, ett gränsland mellan fantasi och verklighet.
Mina damer och herrar: Välkomna ska ni vara till Profesionell Fribrottning.

Mitt namn är Dr. Peyote Williams och jag kommer göra en aldrig tidigare skådad djupdykning ner i den detta mikrokosmos, vi kommer på resans väg möta moraliskt förfall, ärorika slag, poesi i athleticism, människor som genom sin vandring i den fyrkantiga ringen stiger upp över att vara människor och blir till titaner, väsen och gudar och människor som korrumperas av strålkastarskenet och agerar på sina mörkaste och mest dekadenta impulser!
Det här kära läsare är Sthlm Wrestlings blogg, den ledande bloggen för den Svenska Fribrottningsrörelsen, We’re gonna wrestle and it’s gonna be a good time!
/Dr. P. Williams

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.