Winter Is Coming 8 Februari 2013.

Pt Invitational.

Aftonen börjde med en oannonserad PT INVITATIONAL där PT bjöds på en del motstånd, men som i vanlig ordning vann.


? VS Kanonkulan Jim -Loser Leaves Town Match.

Kanonkulan Jim var inför denna match så segerviss att han utmanade den mystiska maskerade hämnaren på en match där förloraren tvingas lämna Stockholm för alltid. 

Detta visade sig vara ett misstag då hämnaren red ut den initiala stormen och avfyrade några egna salvor mot den så kallade storviltjägaren.


Vinnare: ”?” (Vem är denna maskerade man?) på pinfall, Kanonkulan Jim fick efter matchen sparken av Presidenten via telefon och tvingades lämna arenan och Stockholm till publikens bifall.
No more Kanonkulan Jim.

Värt att fira.

Bigos Battle Royal


Ringen fylldes av kombattanter och kaos följde snart därpå.

The evil eye x 7

Döden visade sig föga intresserad av den sportsliga aspekten och lämnade ringen i protest bara för att komma tillbaks och nita debuterande Redline Robin med en stol.

Stolens piskande
På den trasiga ryggen
Allt att förlora.
(Dödens Haiku)


Stanislaw, Marcus of man, Huckleberry, Trym och den fläskigt monstruöse Thing bankade på varandra tills det bara var Stanislaw och Thing kvar. Thing tycktes under grismasken ha en krigsmålning inspirerad av finske legendaren Heimo the Wildman, men President Messiah försäkrar att det var en slump.

Döden gillade inte den nya killen.

Marcus Of Man blir tillplattad. Bra behandlig för uppblåsthet.

Huckelberry fastnade i repen.


Efter en heroisk insats lyckades Stanislaw till slut få ut Thing över topprepet och vann således tillbaks sin ära och rätt att återvända till hemlandet.

Stanislaw tackar publiken för det fenomenala stödet.

Därpå följde en tragisk serie händelser som slutade med att Thing glupskt åt upp den Polska hjältens pass.

Aj Aj…

Varja vs PTEfter PT’s systematiska terror var det nu dags för Varja att slå tillbaks, och slå tillbaks var precis vad hon gjorde. Till publikens jubel smiskade hon ihärdigt den korpulenta träningsmasokisten och var en hårsmån ifrån att ta hem segern innan PT lyckades fysiskt utnyttja både ringrep och domare för en besudlad räkning till tre.


Efter matchen tog sig PT friheten att återigen överfalla Varja bakifrån, och flera knän mot skallbasen skickade Varja till sjukhuset med hjärnskakning. Det ser inte ut som att hon kommer kunna vara med på månader enligt läkarna.TnT VS Ken Malmsteen. 2 av tre fall. Titelmach.

Kvällens main event blev en lång och initialt teknisk affär där Malmsteen och TnT växelvis försökte utmanövrera varandra, det var tydligt att ingen ville ge den andra någonting gratis. TnT drog fram det stora fighterhjärtat och Malmsteen kontrade med ögonpetningar, bitningar och sadistiska sparkar mot huvudet.

Efter att TnT tagit ledningen, och även borde vunnit hela kalaset när domaren blivit temporärt utslagen, visade Malmsteen sina sanna färger då TnT bearbetades med både stol och stövel för att ta ställningen tillbaks till 1-1.


Upplösningen blev dramatisk: TnT var till synes utslagen efter att ha trasslats in i repen, och då Hardcore Hampus kom inspringande trodde alla att vändningen var på väg men Hampus vände på Anitas order sig mot sin bror med en ”Hampus cutter” och Malmsteen kapitaliserade på sveket genom att hålla ner TnT för tre-räkningen.
Sedan Kom President Messiah in och utannonserade det nya Officiella Svenska Tungviktsmästarbältet om vilket det skall wrestlas på en gala den 26 April. Värt 80000:- och i solitt guld.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.