THERE WILL BE BLOOD III Göta Källare kl 19.00. 

1 Nov 18 år.

Biljetter: http://www.tickster.com/events/vlzxd034a1nb89g

President Messiah Hallberg häller i Wrestlarnas EGNA blod i tryckpressen inför affischtrycket!


Under There Will Be Blood III har President Messiah valt att låta Anita sköta trådarna i form av tillförordnad Vice President.

Bajen Brawler vs PT
Sist lyckades PT besegra rookien brawler och avslutade matchen med att signatur-knäa (utan skydd i tinningen), den här gången har brawler sagt att det är personligt!

Stanislaw vs Big Machine
Stanislaws lycka efter att han hade besegrat Thing var kortlivad då den artificiella adonisen från Malmö, Big Machine entrade ringen och misshandlade honom. Big Machine tycker inte att saker och ting sköts på rätt sätt i ligan, mest irriterar han sig på Stanislaw och vill ge honom en rejäl läxa eller lektion som han kallar det. Nu ska de för första gången möta varandra i en riktig match, hur ska detta sluta?

Redline vs Döden
Sist lyckades Döden att sno åt sig en vinst från den hungriga rookien Redline genom en illegal manöver, den här blodsfejden ska avslutas med dödens paradgren, matchen som avslutade Wrangels karriär:
CASKET MATCH!

Hardcore Hampus (med Anita) vs TNT
Den här gången är titeln på spel, kommer TNT att slå tillbaka eller kommer Hampus att vinna titeln åt den onda succubusen? Sist ville Tnt inte slåss mot sin älskade men vilseledda bror Hampus och hondjävulen, detta resulterade i att Hampus plockade hem vinsten med hjälp av nedrigt fusk från Anita & Hardcore.

Ken Malmsteen vs Starbuck: LAST MAN STANDING MATCH
Har Svensk wrestlings nya posterboy Ken Malmsteen slickat sina sår efter den hårdförda matchen mot Frank Andersson? Har han kommit över att han inte längre är Sthlm Wrestlings nr1? Det spelar ingen roll för The Canadian Rebel Starbuck vill hämnas, han har sett vad som skett, han gillar inte när spolingar sparkar legender i huvudet när de inte är beredda, han gillar inte att spolingar som Ken Malmsteen använder sig av knogjärn i ringen. Han är här för att utmäta rättvisa, att förlora bältet räcker inte,så han har utmanat Ken Malmsteen på en Last Man Standingmatch! En match där vinnaren endast utses då motståndaren inte längre kan resa på sig alls.

Jessica Love
Världens främsta transsexuella wrestler kommer på besök, vi är stolta att kunna presentera henne för den svenska publiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.