Biljetter: http://www.tickster.com/events/vfmbvkuvdgv9l4r

18 år!


 Presidentens Titel-Tombola!


Mr Center Of Attention- Ken Malmsteen vs …ja vem?
ALLT kan hända i STHLM Wrestling! Och särskilt under aftonen ”Luck Of The Draw!”
Med det i åtanke så har Presidenten, podcastgeneralen (Geniförklarat) och tillika komiker-sauvanten Messiah Hallberg konstruerat ett ”rättvist” sätt för samtliga brottare i förbundet att få chans på en titel fight, genom att helt sonika lotta ut en match mot mästaren Ken Malmsteen.
Men är det verkligen så rättvist som Presidenten vill få oss att tro? Och vad har den oheliga alliansen Anita & Ken för planer för att behålla titeln?

Lumberjack match:

Bajen Brawler vs Marcus of Man
Efter att Marcus of Man tillsammans med ”the court” misshandlat Brawler efter en tuff fight mot nykomlingen Jack The Strangler, så har Brawler plockat in det tunga artilleriet och tagit med sig några egna sekonder i form av det ökända ”Kompisgänget Bajen”, Brawler har även lovat att utfärda sin egen rättvisa ”öga för öra, hand för tand”.

Handicap Match:

Timmy Force vs President Messiah Hallberg & Beast
Stjärnskottet Timmy Force har vädrat sina åsikter en gång för mycket enligt Presidenten. Detta senast efter att herr låtit misshandeln som satte Redline på skadelistan av Steinbolt och den inhyrda oäktingen Mick ”The Mad Bastard” Robinson fortgå.
”En borta en kvar, Redline fick vad han förtjänade och Timmy är en osnuten snorunge som borde respektera mina 20 år i branschen.” säger Messiah Hallberg. Det blir In ring premiär för Messiahs monster BEAST, känd från tv4’s Gladiatorerna.

TNT vs Jack The Strangler

Efter att ha räddat Bajen Brawler från Marcus of Man och hans hov så har TNT ställt in siktet på Jack,
Den här gången är det ingen titel på spel, den här gången är det personligt!

Stanislaw vs Sten Sandin

STHLM Wrestlings ofrivilliga franschise Stanislaw stretar på i jakten på att ta sig hem till sitt älskade Lodz och i hans väg står ikväll Sten Sandin, som tränats i Kanada av Back Alley Sally och hyst stora framgångar i förbundet TCICWF, hans avslutande grepp kallas för ”The Sweet potato pie” och legenden säger att INGEN reser sig efter den!
Kommer Stanislaws winning streak (2 matcher) att hålla i sig, eller kommer han duka under för nykomlingen?

Frank Andersson & Mikaela Lauren

Legenden och STHLM W Championen Frank Andersson & boxningstjärnan kommer att vara på plats för att avtäcka det nya Sthlms Bältet som tillhör Frank Andersson och hylla WBC mästaren Mikaela, som snart har ett titelförsvar på schemat.

Chopschool med Harley Rage:

Anita vill ta tillfället i akt att inför publik lära upp några nykomlingar som hon irriterat sig på. Och med ”lära upp” verkar det som att det menas ”MISSHANDLA” för till sin hjälp har hon hyrt in Sveriges kanske starkaste och hårdaste wrestler: Harley Rage. Hur detta lyceum infernalis skall utvecklas och se ut vet ingen än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.