Ken Malmsteen & Steinbolt vs Harley Rage & Timmy Force
Efter det kontroversiella slutet på titelmatchen mellan Rage & Malmsteen så kommer Harley tillbaka för hämnd.
Med sig har han stjärnskottet och presidentens nya hatobjekt Timmy Force, som på senaste galan ställde upp med en ordentlig men tyvärr förlorande fight mot presidenten och hans nya bodyguard Beast.
Den paranoida maktgalna duon Malmsteen & Anita har lyckats få med sig en av presidentens tidiga projekt, det internationellt erkända artificiellt armerade expresståget från helvetet, Steinbolt.
PT’s invitational.
På förra galan så krävde Mikaela Laurén en fight mot den knipövnings-besatta sadisten PT, som svarade med en lång harang av schavunistiska påhopp via satellit (då PT för tillfället var på mindfullness-retreat i Vitryssland), den här gången kommer han åter igen göra det som han gör bäst, misshandla folk helt utan någon som helst fitness bakgrund.
Texas Bullrope Match
Bajen Brawler vs Marcus of Man
Efter att ha lyckats få Bajens lumberjacks portade och till viss del arresterade innan Luck of the draw, så lyckades Marcus & The Court att besegra Bajen via vad som bäst kan beskrivas som ett justitiemord.
Men den här gången har Bajen tillsammans med TNT kanske lyckats överlista den sluge thatcheristen från isle of man?
Beast vs Redline
Presidenten är EXTREMT missnöjd med att den enligt honom ”uppstudsiga snorungen” Redline inte förstått vinken och börjar kämpa sig tillbaka från skadan som presidenten med hjälp av Steinbolt orkestrerat.
Nu skickar Messiah in det tunga artilleriet, det genetiska missfostret och levande brottet mot alla evolutionens lagar: Beast!
TNT vs The Court
Det var bara en tidsfråga innan den skinande paragonen av rättvisa som är TNT skulle blanda sig in i den fejd som endast kan beskrivas som 5 mot 1.
Nu har han lyckats lura Marcus & The Court till att få gå ett gatlopp mot samtliga medlemmar i The Court, men kommer det här att vara tillräckligt för att rättvisa ska kunna skipas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.