Daniel Wrestlings förakt för Fenix Muerte sträcker sig till sådana höjder att han enligt vad han själv säger inte ens vill slå på Muerte. Så han tog in vad han kallar hushållsnära tjänster från Polen i form av den formidable kämpen Stanislaw Dobroniak. En man vars katolska uppfostran och konservativa syn på HBT folk och kvinnors rättigheter skulle visa sig ligga till hans last under aftonen, först först och främst då Fenix Muerte i vad som mest kan anses vara ett genidrag kysste upp Stanislaw så att han tappade fokus under resten av matchen. 

Stanislaw försökte därpå i nån slags överslagshandling demaskera den mystiske managern Maestro Fatzo, något Fenix Muerte tycktes se mycket allvarligt på. Stanislaw föll efter en stenhård skalle mot hakan och en förnedrande rollup med tillhörande torrjuck. Förnedringen blev dock för mycket för Polacken som efter matchen bakifrån hoppade på och slog ned Muerte.
Stanislaw vs. Fenix Muerte -WINNER FENIX MUERTE /PINFALL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.