Kvällen började bra för Aguila Rojas & July Mayhems fans som blev bjudna på dyr sydamerikansk rom inledningsvis. Han visade med sin kvickhet och snabbhet att David kan fälla Goliat, dock ej helt utan problem. Segern gick till Aguila. Fortsättningsvis blev det dock sämre då den brutale besten Steinbolt nästan fick ut Aguila på den bår som Presidenten lovat skulle ge Steinbiolt 20000:- rakt i fickan. Detta om den blev utburen ur rummet med den rappe Luchadoren knockad uppepå. Så blev nästan fallet, speciallt efter President Messiah Hallbergs egna skandalösa och handgripliga medverkan efter att klockan ringt!

Nästan var ordet för Aguila gjorde en brinnande comeback och vann matchen en gång för alla med en cross body.

Steinbolt- Aguila Roja III -WINNER: AGUILA ROJA /PINFALL 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.