I kvällens huvudmatch tillika Presidentens hjärnbaby mötte Jenny Sjödin hela 7 st av Sthlm Wrestlings fighters i en stenhård Gauntletmatch. Det gick som följer:Jenny Sjödin vs. Pimpking


Pimpking gick ut hårt verbalt och sade sig vilja köpa Jenny till sitt stall med en femhundring. Jenny svarade med en brutal spark med efterföljande rådbråkning och pinfall för Pimpking.


Jenny Sjödin vs. Conny Mejsel

Den hårdhudade och tjockskallige Conny Mejsel bjöd till ett hårdare motstånd än Pimpking men det räckte inte hela vägen då rutinerade Jenny efter flera nearfalls på götlaborgaren vann på en hederlig armbar. Publiken utbrast ”mera brännvin” till honom i en eloge till den bortgånge kanaljen Eddie Meduza.
Jenny Sjödin vs. Conny Mejsel -WINNER JENNY SJÖDIN /TAPOUT
Jenny Sjödin vs. Teen Wolf

Teen Wolf gjorde entré svårt skadad och blodig efter sin batalj mot Manimal. Till en början tvekandes visade han sig vara en svårstyrd marionett då han valde att gå emot Presidentens vilja och lät Jenny pinna honom utan fight. Hur detta kommer gå för den unge fightern och hans framtid i förbundet återstår att se.
Jenny Sjödin vs. Teen Wolf -WINNER JENNY SJÖDIN /PINFALL

Jenny Sjödin vs. Stanislaw (ist.f Daniel Wrestling)

Stanislaw blev snabbt pulveriserad och pinnad med en rapp german suplex, men först efter att han hunnit förolämpa alla kvinnor i lokalen med sina grusiga polska fördomar.


Jenny Sjödin vs. Stanislaw -WINNER JENNY SJÖDIN / PINFALLJenny Sjödin vs. Steinbolt

En småskadad Steinbolt decimerade Jenny till en början i vad som mest såg ut som ett beställningsjobb men kunde ej kamma hem segern. Han lämnade henne dock riktigt uttröttad till nästa fighter. Jenny vann på en fasthållning och submissionlås av Steibolts ben.


Jenny Sjödin vs. Steinbolt -WINNER JENNY SJÖDIN / TAPOUTJenny Sjödin vs. Anderson (Ersatt):

Jenny Sjödin vs. Siegmund
Esset i Presidentens rockärm: Siegmund ersatte malmöiten Anderson och innan nån hann uppfatta och ringa i nån klocka var Siegmund i ringen. Efter att direkt överfallit henne med ohederliga clotheslines bakifrån fortsatte han ohederliga strypningar med repen, stomps och rå misshandel. Utmattad och utslagen orkade Jenny ej komma till nån form av offensiv utan bidade sin tid inför det som måste sägas var kvällens stora ögonblick. 

Rope a Dope kallades det när Muhammed Ali efter 8 ronder knockade George Foreman och vad Jennys utstrypande av Siegmund skall kallas vete gudarna. Hon väntade och väntade och såg sin chans innan hon ben-fällde den sadistiske besten Siegmund till golvet och i desperation applicerade en backpack choke på hoonom. Taket lyfte i lokalen när monstret, efter att först försökt få av henne mot turnbuckelsarna, föll till knäna i mitten av ringen och blev uträknad. Det måste varit Jennys extensiva träning och matchning som gett de fördelar i rutin och ryggmärg då Jenny vann matchen ovetandes och låg svårt medtagen, möjligen avsvimmad i ringen efter bragden.


Jenny Sjödin vs. Siegmund -WINNER JENNY SJÖDIN /CHOKEOUT
Jenny Sjödin vs. Don Kalif

Efter Siegmund var det inte mycket kvar i Jenny och Don Kalif försökte genast pinna henne utan att ens lagt ett slag. Efter att ha sparkat ut ett par gånger gjorde Jenny ett sista desperat men välriktad offensiv följt av desperat och modigt försvar som ett tag såg ut att gå vägen, men mot en utvilad och fräsch Toskanansk Iller gjorde det ingen nytta. 
Kvällen hade utmätt sin tribut i form av mjölksyra, hjärnskakningar, muskelsträckningar, skador och Don Kalif stod som slutlig vinnare efter en brutal michinoku driver och hans patenterade SDR, ”spruzetta della rana” eller Frogsplash.

Jenny Sjödin vs. Don Kalif -WINNER DON KALIF /PINFALL
Messiah Hallberg firade segern i ringen med champagne och kramkalas ihop med Don Kalif över en totalt utslagen Jenny Sjödin. 

När hon kvicknat till och Don Kalif lämnat ringen fick hon dock en liten hämnd på Presidenten med en clothesline och en senton varpå hon tömde champagneinnehållet på den utslagne Messiah. Hur detta kommer återspeglas på hennes framtid i förbundet får vi se, hon har ju ett kontrakt som skrevs på under Mars Attacks och såtillvida att det inte innehåller några klausuler om att bära hand på presidenten kanske vi får se henne igen. 

Publiken tvivlar dock ej: hon ÄR Sveriges Bästa Wrestler och tog emot hyllningar och stående ovationer efter järnmaran PAYBACK 7.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.