Aguila i trubbel

Dr Sadism vs Aguila Roja
Vad skall man tro om man inte kan tro sina ögon?
Ja det var frågan på publikens läppar under denna match då Messiah Hallberg hade valt att ställa Aguila Roja öga mot öga mot ett nytt ansikte i STHLM Wrestling: Ingen mindre än den mystiske slembollen Doktor Sadism. Denne visade sig vara en knappt mänsklig, otroligt perverterad individ. Aguila Roja visste inte riktigt hur han skulle möta denna oortodoxe wrestler som istället för att koncentrera sig på mexikanen istället prompt jagade efter dennes manager. 
July Mayhem fick skrikandes gång på gång fly från den svårt obehaglige Doktorn. Aguila öppnade dock matchen starkt med fin högflygande Lucha Libre men Doktorn smet snabbt från ringen för att återigen ge sig efter stackars July. Perversionerna visade sig vara en fungerande taktik mot mexikanen som hamnade ur fokus och i underläge. Sadism spenderade sedan lång tid med att på elakast möjliga sätt misshandla och plåga den stackars Aguila. När sedan July kom för nära släpade han in henne i vild panik i ringen. 
Han slickade henne i ansiktet och vad som sedan skulle komma kan vi bara fantisera, eller ha mardrömmar om. 

Som tur var kom Aguila Roja till hennes undsättning och gav igen med råge, först med en dropkick rakt i huvudet på Doktorn som följdes upp av en bixtrande slagattack. Han dominerade äcklet ett längre tag, tills han åkte på en neslig högerkrok mellan benen från den numer desperata Doktorn, som klängde sig runt domaren i samband med slaget och därför lyckades undvika diskvalifikation. När sedan Doktorn gick upp på topprepet för att avsluta Den Röda Örnen slog detta tillbaka på honom då denne satte repen i gungning och Doktorn rasade ner med repen i scrotum, vilket såg enormt smärtsamt ut. Vi upprepar: det såg enormt smärtsamt ut. Aguila hoppade sedan själv upp på topprepet och levererade en otroligt vacker Super Hurricanrana och greppade sedan en elak submissionmanöver som fick Doktorn att tappa ut och kräla ut ur ringen med svansen mellan benen.
Vinnare på TAPOUT AGUILA ROJA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.