Steinbolt vs. Hank Havoc
En av Messiah Hallberg artificiellt ”uppfriskad” Steinbolt började matchen starkt och visade prov på sin extrema styrka genom att praktiskt taget kasta runt den norrländska urkraften som en vante. Det såg ett tag ut som att det germanska kraftpaketet skulle gå en promenadseger till mötes, men mot en sån ringräv som Hank Havoc krävs det mer då denne snabbt övergav sin ursprungliga plan och kom in i matchen igen med snabba kast och slag. Få wrestlers har den enorma kapaciteten att ställa om matchbild som Havoc. Steinbolt gick ut ur ringen för att bygga upp sitt momentum (och köra biceps). En agiterad Steinbolt sågs därpå lägga i en ännu högre växel för att avsluta matchen men Hank gav svar på tal med en förkrossande butterfly suplex. Hank sökte sig efter denna till topprepet för att leverera sin patenterade finisher: flying headbutt eller “Diving renskalle” som hans familj i skogen kallar den.

Steinbolt på sedvanligt manér. Havoc i en ovan position. En återhämtad Steinbolt lyckades dock resa sig och avbryta det hela, några hårda slag utdelas och Hank kontrar med en järnhård “Forest DDT”, som skickar ned Steinbolt för räkning. Det blev bara två slag i mattan. Sedan tycks Steinbolt fejka en skada för att be om nåd men sedan nesligt tjonga in norrlänningen i ringstolpen med ett rungande dån och därpå göra sin kraftfulla Steinroller på en utslagen Havoc. Det var upplagt för finisher och matchslut men Havoc lyckades kontra på Steinbomben som väntade med en Schoolboy. Ett sista desperat försök att vinna? Steinbolt kastade sig dock ur denna med kraft, utdelade några stenhårda käftsmällar till, och denna gång så fanns det inga mera tveksamheter. Steinbolt satte Steinbomben och vann matchen ett två tre. I vanlig och obehaglig ordning påbörjas därpå en regelrätt misshandel, nåt som blivit expresståget från helvetets signum då slag på slag utdelas på den redan medvetslösa Havoc. Att se Göteborgsmästaren bli behandlad på detta sätt ger vid handen flera frågor till Presiden Messiah Hallberg: Skall det inte finnas repressalier för dylik misshandel efter att klockan ringt? Skall det vara tillåtet med substanser för att förhöja sin kapacitet? Om nu Steinbolt är såhär kraftfull mot kanske den främste wrestlern i Sverige, vad, eller vem kan då stoppa honom?

Seger PINFALL STENBOLT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.