Don Kalif vs. El Generico
En stenhård smäll får Kalif på svaj.

Kvällens Mainevent och titelmatch visade sig vara en riktig rafflande toppmatch som utlovat. Det började med att President Messiah letat fram en alternativ manager till Don Kalif, den gamle wrestling legendaren och rikspsykfallet Twisted Retard. En man som skadat en uppsjö wrestlers så de fått avsluta sina karriärer i förtid, Matt Rockson, Tony Tornado, Angry Alabama, Mr. Millennium och Balkan Marko är några av de som inte syns till mer.
Twisted Retard

Matchen börjar med ett gediget publikstöd för legendaren och fenomenet El Generico till nackdel för Don Kalif stockholmsmästaren, ett stöd som ej heller kom att vika under matchens gång. OLÈ OLÈ OLÈ! Don Kalif kämpar tillbaka tappert om än inte helt utan mer eller mindre olagliga metoder tills Generico lägger upp en brutal Yakuzakick i huvudet på Kalif som såg ut att lossa hela atlaskotan såväl som tänder på Don Kalif. Då sker det: Medicinska dåren och rättshaveristen Twisted Retard hoppar upp på canvasen, Generico störs och söker få bort honom tillsammans med domaren. Under detta återhämtar sig Don Kalif och tar fram ett knogjärn ur stöveln bakom ryggen på domaren som han totalsänker El Generico med. Ett två tre, Don Kalif segrar och är stadigvarande mästare i STHLM W.
Publikens avsky för tilldragelsen var synnerligen påtaglig men en pånyttfödd Messiah Hallberg på sitt bästa charmhumör, en President av folket, startar om matchen!
Del två i matchen var en ännu starkare och hårdare batalj än den första och de båda wrestlarna sågs få in sina slag och sparkar såväl som splashar och kast. Till slut, efter ytterligare en Yakuzakick, hårdare än den förra fick El Generico in sin patenterade Brainbustaaaah! och gick ifrån aftonen med bältet i sin ägo!

Segrare och NY MÄSTARE I STHLM WRESTLING på Pinfall: EL GENERICO
NUEVO CHAMPIONE EL GENERICO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.