Pin.  Foto: Lisa Mattisson 

Aftonens första match började med att PT, som valts ut av president Messiah för att fysiskt trimma publiken, äntrade ringen och höll ett anförande till densammas förtret varpå han demonstrerade medelst en av de nya i gänget hur man skall göra för att få till det där eftertraktade sexpacket. Hur det blev med det lämnar vi därhän men polacken Stanislaw sökte efter sin entre bjuda den nye adepten på öl vilket inte gillades av PT som resolut slog flaskan rakt i huvudet på den polske krigaren och svartjobbaren.
Efter några snabba chops från PT som mest tycktes förnöja Stanislaw vant-kastade och tacklade så polacken runt PT som i panik gled ur ringen.
PT påpekade så det faktum att klockan ej ringt och menade att det var oärligt av polacken att starta innan, trots att det var han själv som initierat utväxlingen. Efter att PT kommit tilbaka i ringen gick så gonggongen tillslut varpå PT lurade polacken till armhävningskamp med medföljande faceplant och tillhörande guillotine strypning. Ett tag såg det ut som PT’s list gått hela vägen men Stanislav lyckades nå repen. Då polacken hämtat andan gick han på offensiven med två clotheslines och försök till en tredje som duckades av PT. Undan kom han inte då det slutade med en rejäl sidewalk slam och efterföljande två-räkning.

I’M FLYING! Foto: Lisa Mattisson 

Kampen såg sedan en del nearfalls såväl som list från PT som bearbetade Stanislaws knä med anklelocks, slag och sparkar. Efter en Stanislaw offensiv i form av en atomic drop, facebuster och en hammerlock sågs PT återigen behandla Stanislaw med submission manövers tills han försökte avsluta Stanislaw med en Ura-Nage slam vilken reverserades till en hård sit-down spinebuster från polacken. Domaren räknade till tre. VINNARE STANISLAW!
I ett fult efterspel sänkte PT Stanislaw.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.