Aftonens andra match, som var en match utan regler efter och på brottarnas egna begäran, begynnade med att den fornnordiske krigaren Wrangel sökte skaka hand med morbida och allmänt sura Döden. Skola de aldrig lära sig? i ringen råda djungelns lag och Döden var inte sen med att puckla på Wrangel som föll tillbaka till ringhörnan där domaren bröt för att ringa i klockan.

Efter klockan ringt fann sig Wrangel så åter snart i ringhörnan dit han pressat in Döden. Som för att tillfoga skymf till skada drog Döden till Wrangel med en förtretlig och stenhård dansk skalle, en PR, följt av en clothesline från ringhörnan som undveks av soldat Wrangel. Wrangel kastade så tillbaka Döden i hörnan och måttade loss med hårda chops till publikens förtjusan och en irish whip som kastade Döden till den andra ringhörnan.
Döden skuttade elegant och baklänges så över den därpå tjurrusande fältherren som hoppats på att platta ut sin antagonist i ringhörnan bara för att finna stål, förvirring och smärta i det nu tomma boet. 
Ytterligare skada tillfogades kvickt i Wrangels scrotum med en lowblow från Döden, och efter ytterligare stryk samt en akademiskt applicerad och plågsam headlock befann sig den nu redan mosade Wrangel i en running bulldog. Men ack vad Döden bedrog sig, Wrangel kontrade och kastade resolut bort döden i vad som närmast kan beskrivas som en fotbollsrensning. Döden blev därpå både slammad, elbowdroppad och pinnad till flera two counts. Wrangel låste sedan listige Döden i en sleeper men han kontrade med en jawbreaker som helt tycktes ta musten ur den nu pinnade polisongprydde polemicisten.
 

Wrangel sparkade ur, och det är nu matchen för den normala människan tar en obehaglig form, även om kvällens publik blev synnerligen upprymd och rentav glad av den.

För på väg upp får så Wrangel ta emot både ett och två stol-shots följda av en legdrop och en DDT på sagda stol varpå ymnigt blodvite utgjöts från Wrangel. Inte konstigt det. Misshandeln följdes av ytterligare ett pin-försök från Döden med utspark från Wrangel. Efter sparkar och stompar på den liggande Wrangel hämtade så Döden sin Pièce de résistance , en hängsnara som han barskt hängde, ströp och släpade runt Wrangel i varpå han efter viss ytterligare misshandel sökte sig på en pin igen. Wrangel sparkade dock åter ut.
Då tyckte Döden att det var det dags för den blodige Wrangel att smaka på stolen igen men det slog bakut då Wrangel kängade till stolen med en big boot, varpå den slog i stolkonnässörens egna förtappade kranie. En uppretad Wrangel försökte sedan en pin men då den blev ursparkad valde han istället att ägna sig åt ett par minuters hudflängning av Döden medelst hängsnaran. Sedan gick han ut i publiken och hämtade ett bord som han ställde upp i ringen, till ännu större förtjusning och glädje för gästerna. Efter ännu en galosch i dödens skallben sökte sig Wrangel så på att forcera bordsytan med Dödens lekamen som verktyg men Döden var med på noterna och blockerade alla försök och kontrade med snabba knytnävar i revbenen. 

Efter det åkte Döden på några clotheslines innan han dängdes igenom det för gästerna efterlängtade bordet. Det var ej långt kvar för Döden efter det men i desperation fick han tag på en ölbutelj ur publiken som han planterade i Wrangels blodiga huvud. En yr Wrangel klarade ej sen att stå emot den stenhårda cutter som Döden satte in med ett trekvarts huvudlås applicerat. VINNARE DÖDEN.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.