Här ligger ”mästaren” illa till. Foto: Lisa Mattisson

Så till kvällens Mainevent som var en FIRST BLOOD MATCH mellan Don Kalif och Manimal, som visade sig vara en ytterst brutal kraftmätning. Att den stod i  paritet om ej t.o.m högre än de tidigare matcherna med tanke på dessas hänsynslösa urladdning ådagalade det faktum som snart stod klart för publiken; Här var det kamp på liv och död!
Matchen inleddes av en Don Kalif som efter första kontakten med kultingen var så äcklad att han var tvungen att tvaga sina händer hos sin flotta Valet: Miss Veronica. Efter detta visade han på mästartakter, även om man kan ifrågasätta hans mästerskap, hursomhelst, bältet är i alla fall i hans ägo, han anfäktade grisen med en snabb teknisk överlägsenhet.



Kultingen visade på god teknisk kunnighet. Foto: Lisa Mattisson.












Men så vände det och Manimal kom med sin djuriska råstyrka tillbaka och dominerade stora delar av efterföljande match med tunga kast och ett metodiskt slit för att få fram segerblodet ur den toscanska illerns ansikte. Matchen blev om möjligt ännu hårdare efter detta och slagskämparna rasade ur ringen och sluggade sig fram ända ut i foajen vid merchbåset. A slobberknocker som JR skulle sagt. Uppe i ringen igen drev kämparna varandra fram och tillbaka mellan hopp och förtvivlan. Bara efter att grisen droppkickat en soptunna in i Don Kalifs skallben och torso tycktes nu matchen snart vara avgjord till Manimals fördel, men nej.






Lamporna lyser men det är ingen hemma. Foto: Lisa Mattisson












En stol sattes i spel och en dubbel clothesline där de båda sänktes drev ned Don Kalif i den vilken möjligen visade sig bli första steget mot den oundvikliga blodutgjutelsen. Stolen fann sedan flera gånger sitt mål; grisens huvud men utan att blodet kom. Efter en minchoku driver på grisen såg det ut att vara i Don Kalifs händer och illeri högform får man säga lyckades med bedriften att fusk-nerbloda Manimal med medhavda blodampuller som han fiskade upp ur Veronicas barm. Men han lurade inte Manual By the Book, som domaren heter, som sonika lät matchen fortlöpa. Så fick Manimal in sin ”Pig Destroyer”, en elbowdrop med stolförstärkning i Don Kalifs plyte innan han i ett genidrag hämtade titelbältet från Miss Veronica som han med stor kraft slog in i Don Kalifs skallben. Bingo! där kom blodet. VINNARE MANIMAL





Matchens signum: Råsopen. Foto: Lisa Mattisson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.