OBS! Bara cash ikväll!

Den 14 september så kör vi Galan ”Management By Fear” och alla som såg upplösningen på förra eventet då Messiah högg både Wrangel och Conny Mejsel i ryggen efter allt de gjort för honom, förstår vad vi menar.

Matcher:
Trym vs. PT
Äntligen skall vi få se Trym hämnas för alla oförätter som han utsatts för från sin ”PT” Gång på gång har han fått se sig stå med det kortaste strået men nu efter att han golvade PT på SURVIVAL är det dags för holmgång. Wow.

TNT vs. Jim Kanonkulan
I sin debutmatch får Kanonkulan möta den hårtslående TNT. Kanonkulan Jim som just återkommit till sverige efter lång utlandsvistelse är enligt egen utsaga ”den främste benknäckaren och skallspräckaren på den här sidan sahara”. Jojo, vi får väl se!

Twisted Retard vs. El Duardo
Han är tillbaka. El Duardo som befunnit sig i Sydamerika och tränat är tillbaka för att visa President Messiah var rättrådig rättvisa innebär. Givetvis sätter Messiah in Twisted Retard mot honom. Vad mer han har i bakfickan kan vi bara undra.

Döden vs. Alerta
ALERTA (f.d Varja) får i sin första officiella singelmatch möta den lede DÖDEN. Efter att hon blivit oerhört orättvist behandlad under SURVIVAL då PT drog henne i håret och Ken Malmsteen gjorde en regelvidrig dropkick i fejset på henne får hon nu möte förbundets obesegrade demon.

Titelmatch
Ken Malmsteen vs. Hardcore Hampus
Hur Hardcore Hampus har fått en Titelmatch mot den nye mästaren Ken Malmsteen kan vi bara teoretisera kring. Men vi vet att vi kan förvänta oss mer hjärta och uppoffring än under röda armens kamp i Stalingrad.Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.