Nu är det dags för årets gala:
There Will Be Blood II, där vinnaren i kvällens ”Blood Fire Death Match” kommer få se sin livlösa motståndare rullas ut i en likkista. Wrangel möter Döden i denna den hårdaste match som någonsin tagit plats i sverige.
Aguila Roja hade titeln som den första av STHLM W’s mästare, den togs ifrån honom abrupt av en Don Kalif och Aguila fick aldrig nån returmatch. Men nu är det dags för hans revansch! Titelmatch mellan Aguila Roja & Ken Malmsteen. El Duardo vs. Twisted Retard sist slutade med att Twisted Retard fick tag på luchadoren och mosade honom efter att klockan ringt in El Duardos vinst. En rematch där illviljans dimma ligger tät.
Falls Count Anywhere  Hardcore Match: Trym hatar PT av hela sin själ, nu vill han ha en match utan regler där han vill mosa den smädelsefulla idrottsinstruktören PT.
Varja Alerta mot Jim Kanonkulan. Detta kommer bli en bra match med en Varja full av revanschlusta efter senaste tidens förluster och en Kanonkulan Jim som kanske samlat nerverna efter att helt sonika ha flytt ringen i matchen mot TNT.
No 1 Title Contender Triple Threat Match mellan Hardcore Hampus (& Anita)  , T’N’T och Stanislaw,  de tre populära krigarna har enats om att lägga trevligheter och hyfs åt sidan en kväll till förmån för en riktig batalj där publiken kommer få sitt lystmäte i våld uppfyllt.

30 Nov.
Vretensborgsvägen 5 T Midsommarkransen
Biljetter på TICKSTER

https://www.facebook.com/events/572690542784683

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.