Tack alla för ytterligare en utsåld afton i Wrestlingens förtecken. Vi beklagar att vår live feed inte funkade och hatt så få kunde se slutet på Wrangel och Dödens casket match. Med tungt hjärta kan vi rapportera att wrangel nu är förpassad till de sälla jaktmarkerna: (citat från Cecilia Wemgårds blog Band Of Sisters) ”Wrangel lyckas dock få ned Döden i kistan, men när han väl ska slå igen locket hinner Döden få upp sina händer och hindrar kistan från att slå igen. Till slut öppnar Wrangel bara för att mötas av grönt slem som Döden spottar i hans ansikte. Medan Wrangel är förblindad krälar Döden ut ur kistan för att leverera ett dräpande slag med en stol som sänder Wrangel ned i kistans mörker. Därefter sätts hänglåset på och Döden står fortfarande som obesegrad. Ett sorgetåg tar vid där Aguila, Stanislaw, TNT och Trym bär ut kistan. Mörkret lägrar sig, ondskan regerar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.