There will be blood II  Foton Fonzie (första fyra) & Fredrik Streiffert


Varja Alerta vs Kanonkulan Jim Kanonkulan hoppade fegt på sin motståndare innan klockan ringt i syfte att få en fördel och såg ut att snabbt ha kunnat avsluta matchen,men Varja visade att hon minsann inte tänkte ta skit och vände matchen till en seger med en Double axhandle från topprepet. 

Efter matchen kom ingen mindre än PT in och anföll, fegt & nesligt, Varja Alerta bakifrån men en musklig maskerad mystisk man kom in och hjälpte. Vem är denne man?
Grudge match: El Duardo vs Twisted Retard
Returmatchen från ”Management by fear” blev snopet kort, Twisted Retard misshandlade El Duardo skoningslöst med en stol innan klockan ringt och lämnade arenan efter att ha gjort en kraftmanöver på en stol som satt fastlåst i ett saxgrepp kring El Duardos hals. Efteråt gick jätten retsamt ut, ingen pin, ingen klocka, ingen match. Vi vet inte när vi får se den chilenska luchadoren igen. Det var brutalt. Bilder kommer!

Triple Threat (number one contender): TNT VS Stanislaw VS Hardcore Hampus
I en match där vinnaren får en chans på mästartiteln finns inga vänner, men de tre publikfavoriterna höll sig trots detta till reglerna i en fartfylld match där TNT gick segrande ur striden. TNT kommer alltså att få en chans på titeln nästa gala.
Falls count anywhere hard core match: Trym VS PTI en match där inga regler fanns skulle Trym få sin revansch på PT och Trots PT’s smädande samt utdragna misshandel som innefattade alla fula fiskar och vassa knivar i fusklådan, backbodydrops på betongen och strypningar så reste sig Trym tillslut och slog sig (bokstavligt)fri från sin stora plågoande.
Titelmatch: Aguila Roja VS Ken Malmsteen (c)Regerande mästaren Malmsteen fick tidigt bli varse att Aguila Roja inte går att kontrollera i ringen, och var tvungen att ta till fulknep för att hålla sig kvar i matchen.

Detta till trots svarade Den röde örnen och vann till synes matchen samt mästartiteln på pinfall. En viss förvirring inföll sedan då Messiahs utsände Carl M Sundevall, efter kontroll av en okänd videoupptagning, deklarerade att matchen måste startas om. 

En något konfunderad Aguila Roja, som inte förstår svenska så bra, vandrade sedan rakt in i Vasasparken och en tre-räkning senare hade mästaren behållit sin titel.
Efter matchen kom TNT in och ifrågasatte det som skett varpå han sänkte mästaren i vad som ändå får anses vara rättvisa.
Blood fire death casket match: Wrangel VS DödenWrangel hade svurit att sätta stopp för Dödens onskefulla expansion inom svensk wrestling. Efter att de båda kombatanterna pucklat på varandra med brinnande taggtråds-trän, bord, stolar och törnekronor fann sig Wrangel till slut inlåst i kistan och Dödens oheliga korståg fortsätter alltjämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.